Even voorstellen

It starts with the heart. Ik ben Pieter de Kok. Na het VWO ben ik in 1992 gaan studeren aan de HEAO in Rotterdam. In 1995  ben ik voor Ernst & Young aan de slag gegaan en tegelijkertijd ben ik gaan studeren aan toen nog Nivra Nyenrode.  In 1999 afgestudeerd als Register-Accountant. In 2000 en 2001 heb ik voor Ernst & Young in Silicon Valley (US) gewerkt en in 2002 een jaar voor Ernst & Young Global Sales in Londen.

pieterdekok_aflevering4_640x480

Met Coney heb ik samen met een aantal business partners een prachtig bedrijf neergezet. We zijn begonnen in 2005 en inmiddels zijn we al weer ruim tien jaar verder. Data, advanced data-analyse services, data-driven financial audits, process discovery met process mining zijn de fundamenten onder Coney.

In 201o ben ik spontaan een beweging gestart met de naam Tuacc. Een beweging voor en namens een grote groep positieve collega’s uit het bredere assurance domein. Innovatie en debat. Ik heb er mooie vriendschappen aan overgehouden. Eind 2014 is de beweging, zo gaat dat met bewegingen, gestopt.

Om nieuwe inspiratie en ideeën te generen kom ik altijd graag in contact met nieuwe mensen, ontdek ik graag nieuwe sectoren en duik ik soms in het onbekende. Zo heb ik voor Accountant.nl in 2015 een serie gemaakt Pieter Op Zoek Naar Vernieuwing.

Ik vind het geweldig om de bredere ontwikkelingen rondom Big Data, social analytics, predictive analytics en data-visualisatie te volgen. Sommige ontwikkelingen passen (nu) niet in het Coney domein. Dat is helemaal niet erg. De wereld van data-analyse en alles wat hiermee te maken heeft ontwikkelt zich continue. Ik wil alles volgen en af en toe vertaal ik nieuwe ontwikkelingen in nieuwe diensten voor Coney.

Co6BEq6XYAAVwcN

Plaats een reactie