Als ik iets kan betekenen?

Voor kennis, tools, projectsupport en beleving op het gebied van data-analyse en process mining  verwijs ik u graag door naar Coney. Ook als u op zoek bent naar Accountants3.0 met de mindset dat de controle van de jaarrekening niet het doel is, maar de uitkomst is van een prachtig proces van samenwerken, kennisdelen, inzetten moderne data tools en een open dialoog. Ik ben trots om partner bij Coney te zijn.

Naast mijn rol als partner bij Coney wil ik echter een deel van mijn tijd besteden aan wat andere zaken. Kennis en ervaring delen, de wens om zelf te blijven leren en grenzen te verleggen, horizon verbreden, zijn de belangrijkste drijfveren hiervoor. Nieuwe ervaringen, inspiratie en energie kan ik weer inzetten voor Coney.

Ik ben bereikbaar via LinkedIn, Email of Mobiel.

Sparren en Out of The Box

Ik geloof in een ‘connected world’, ik geloof ook in de ‘power of data’. Nieuwe kansen, nieuwe markten, nieuwe diensten, nieuwe verdienmodellen. Ik daag graag uit, ik deel ook graag kennis. CFO’s, Ondernemers, DGA’s. Sparren kan tijdens een workshop, een lunch of een diner. Lets meet?

Non-executive director in sectoren technology, online business, trade, financial advisory

Ik sta open voor een rol van non-executive director in bijvoorbeeld de sectoren technology, online business, trade en financial advisory. Mijn opleiding tot register-accountant, gecombineerd met mijn huidige rol als ondernemer en mijn bredere interesse in data, technologie en assurance maakt mij uitermate geschikt voor de rol van positief kritisch, verbindende, non-executive director.

Bijpraten

Ik deel graag mijn inzichten over de ‘de kracht van data’, ‘de continue veranderende wereld’ en ‘kansen’ die hieruit komen. De verhalen zijn gebaseerd tegen mijn achtergrond van ondernemer, consultant, registeraccountant en liefhebber van alles wat met data, data-analytics en ondernemen te maken heeft. Gastcolleges, spreekbeurt, symposium. Te boeken. Ik spreek echter niet langer dan 45 minuten.. Hierna gaat het licht uit:)

Columns, blogs, content

Ik vind het leuk om columns, blogs of content te schrijven (websites, flyers, business cases) rondom onderwerpen als data-analyse, data visualisaties, Big Data, predictive analytics etc etc. Als ik ergens mee kan helpen dan hoor ik dit graag.

Spreken

Spreken doe ik nog heel af en toe. In de afgelopen 10 jaar heb ik ruim 200 spreekbeurten gegeven. Is er echt een gaaf event, ben ik in staat een stuk inspiratie te delen, en heb ik tijd en gelegenheid, dan kom ik tegen een faire vergoeding.

 

The-pinpointed-distribution-of-the-unemployed-1

Plaats een reactie